NODEBASEN - nyhedsmail marts 2012

14.03.2012

Så er foråret kommet! Det fejrer vi med nye sange og noder på Nodebasen.

 

Stå fast! Gud gi'r gearet... (D-108)

En frisk og sej musical i enkle arrangementer af Torben S. Callesen. Indeholder seks sange for børn fra 7-13 år over temaet fra Efeserbrevet om "Guds fulde rustning".

Pris: 72 kr. (download). Købes her

 

Playback-musik til kan bestilles på CD

Pris 150 kr. (eftersendes)

 

Der er en rytme i min krop (D-109)

En frisk og funky én-stemmig børnesang af Torben S. Callesen, der takker Gud for livet. Playback-musikken findes på ovenstående CD.

Pris: 12 kr. (download). Købes her

 

Lad mig hør' et kæmpe råb (D-107)

En herlig børne-festsang af Torben S. Callesen med fuld power! Der er fest, liv og sang, der hvor Guds børn holder fest. Én-stemmigt arrangement m. ekko. Playback-musikken findes på ovenstående CD.

Pris: 12 kr. (download). Købes her

 

Frihed, glæde og fred (C-218)

En frisk og dejlig sang fra norske Lene H. Grundetjern og søskendegruppen G3 med et skønt budskab. Arrangeret for SAA eller SAT (herrestemmerne oktaverer den nederste stemme).

Pris: 12 kr. (download). Købes her

 

Min frelser, min Gud (E-94)

Med over 5 millioner views på YouTube, burde der være mange flere danskere, der kender Aaron Shusts dejlige lovsang "My Savior, My God". Her er den oversat til dansk og udgivet i et meget smukt og velklingende SAT-arrangement.

Pris: 18 kr. (download). Købes her

 

Friend of God (E-96)

Fedt power worship-/gospel-nummer af Israel Houghton og Michael Gungor som bl.a. er brugt på Days Of Gospel. SAA/SAT (herrestemmerne oktaverer den nederste node).

Pris: 12 kr. (eftersendes). Købes her

 

At stå i dit nærvær (E-98)

En glad lovsang af Lars E. Frederiksen, der er skrevet over flere afsnit fra Salmernes Bog. Arrangeret for SAT, hvor herrestemmerne bærer omkvædet, mens sopran og alt synger modstemmer.

Pris: gratis (download). Findes her

 

Et nyt halleluja (E-95)

Original titel: A new hallelujah. En ny-klassisk lovsang af Paul Baloche og Debbie & Michael W. Smith oversat til dansk og arrangeret for SAA eller SAT (herrestemmerne oktaverer den nederste stemme).

Pris: 15 kr. (download). Købes her

 

Sange fra Gospel-kids Festival

Cd inklusiv singback-track rekvireres på bs@imh.dk.

 

G2012-3 Åbne arme

Nyskrevet sang af Peter S. Ringgaard om Gud, der tager imod med åbne arme. Med tekstlæsninger ind imellem. Købes her

 

G2012-4 Har du tænkt på

En dejlig sang om Gud, der giver alt - lige fra en seng at sove i til sin egen søn. Nyskrevet af Peter S. Ringgaard. Købes her

 

G2012-5 Det er så godt at vide

Nyskrevet af Berit Skødt og Peter S. Ringgaard. Smuk sang om trygheden i at vide, at Guds engle går ved vores side. Verset er rap og derfor en god udfordring for fx drengene i gruppen. Købes her

 

Venlig hilsen

Nodebasen


Tilbage