Nyhedsbrev april 2012

25.04.2012

 25. april 2012

 

Vigtig info til alle kontokunder hos nodebasen.dk

Som nogle af jer nok har bemærket er de to forlag LogosMedia og Lohse pr. 1. april 2012 slået sammen til et større forlag med beliggenhed hos Lohse Forlag i Fredericia.

Det har betydet at LogosMedia, som hidtil har forestået regnskabsføringen for nodebasen.dk, har været nødt til at nulstille hele deres regnskab, sådan at alle tilgodehavender er blevet udbetalt.

Det omfatter også nodebasens kontokunder, som i sidste uge modtog et brev fra LogosMedia om, at de kan få udbetalt alle indestående tilgodehavender, såfremt de oplyser deres kontonummer. Desværre har vi konstateret, at det ikke fremgik af brevet, at deres tilgodehavende evt. kunne stamme fra nodebasen, hvilket har fået nogle til at reagere undrende over, hvilke penge det mon drejede sig om.

Vi vil derfor endnu engang opfordre jer, der har modtaget brevet fra LogosMedia til at sende en mail til hbj@dlm.dk med jeres kontonummer, sådan at I kan få jeres penge udbetalt. I vil stadig være oprettet som kontokunder på nodebasen.dk, men næste gang du handler, vil du blive bedt om atter at indbetale penge, fordi din konto er tom. Ellers fortsætter ordningen uændret på samme vilkår som tidligere (inkl. muligheden for ekstra rabat).

Regnskabet for nodebasen.dk varetages herefter af økonomiafdelingen i Luthersk Mission, men nodebasen.dk drives fortsat af et fællesudvalg fra Fællesang og musikafdelingerne i Indre Mission og Luthersk Mission.

De indestående penge kan desværre ikke overføres til det nye regnskab, og derfor vil pengene være tabt, hvis ikke du senest den 31. maj oplyser dit kontonummer og får beløbet udbetalt.

Vi beklager ulejligheden, men regnskabsteknisk har det desværre ikke været muligt at håndtere denne flytning på andre måde.

Med venlig hilsen

Merete Steffensen                                    Filip Skjerning                                              Lars Frederiksen

Musiksekretær hos Indre Mission                        Musikkonsulent med ansvar for Fællessang           Musikkonsulent hos Luthersk Mission


Tilbage