Nodebasen - nyhedsbrev oktober 2012

10.10.2012
Så er der atter en stribe nyheder fra Nodebasen. Der er nye lovsange, bl.a. akkorder til Light up Lions nye cd "Tilbage til haven". Der er noder fra Børnekorfestival i Jylland i september. Og så har vi fremhævet en stribe julenoder, da det jo snart er tid til at få årets jule-repertoire på plads :)
Husk at der er gode rabatmuligheder, både ved at være kontokunde og når du køber mere end fem eksemplarer af samme node.
 
 
Nye lovsange
 
Et flot, velklingende 3-stemmigt arrangement til Lou Fellinghams smukke sang "Mercy from the throne" fra CD’en ”Promised land”.
 
Endnu en af Stuart Townends nyklassiske sange fra CD’en ”The best of Stuart Townend – Live”, nu udgivet for første gang på dansk. En tilbedelse af vores skaber og frelser og en formaning til at leve det kristne liv i efterfølgelse, fordi vi kan være stærke i nåden i Kristus Jesus.
Udgivet i en enkel version med melodistemme og becifring i originaltonearten E-dur. Og et smukt-klingende 3-stemmigt arrangement i C-dur, hvor pige- og herrestemmer synger duet i versene og går 3-stemmigt i B-stykket.
 
Ny skøn lovsang med ørehængende melodi. Brugt som Temasang på Hjallerup Bibelcamping 2012.
 
Lovsangshæfte med akkorder og tekst til Light up Lions seneste cd-udgivelse. Sangene kan også købes enkeltvis som download.
 
 
Børnekorfestival Jylland

Der er udgivet tre nye sange til dette års Børnekorfestival i Jylland.
 
Dejlig børnesang med tekst og melodi, der giver lyst til dans og glæde.
 
Stævnesang på festivalen. Dejlig frisk jazzmelodi med tekst, der fortæller om at Jesus, der engang døde for os, stadigvæk er nærværende hver dag.
 
En gammel tekst om Jesu nærvær, lige der, hvor man har mest brug for den, nemlig hvor livet er ved at være slut. Teksten har fået ny melodi, der understreger indholdet på en rigtig fin måde.
 
 
Juletid

Inden længe får vi julekataloger i postkassen og ser juleudstillinger overalt i indkøbs-centrene. Så er det ved at være tid til også at tænke i, om der skal læres et par nye julesange til at sætte ord og toner på julens vigtigste budskab. Her er lidt inspiration til nogle spændende julesange, der kan bruges.
 
En smuk og fin lille julesang om stjernen over Betlehem, der leder os til barnet i krybben, ligesom Skriften lyser vejen for os, så vi kommer til Kongenes Konge. Findes i to forskellige arrangementer for 2 eller 3 stemmer.
 
En frisk sang om englenes budskab om at gå til barnet i Betlehem.
 
Sjov, spændende og frisk musical-opsætning af juleevangeliet.
 
1. november udkommer en ny Gospel-kids-cd og tilhørende sanghæfte med julesange. Sanghæftet indeholder sangene i enkle arrangementer, der både kan bruges af børnekor og voksenkor eller som en kombination af børne- og voksenkor. Sangene er en blanding af kendte klassikere og nye julesange. To af sangene er med et fint flerstemmigt arrangement.
Se mere på www.nodebasen.dk fra 1. november.
 
 
Flere nyheder
 
Nodebasen er et samarbejde mellem musikarbejdet i Luthersk Mission og Indre Mission samt Fællessang. I foråret stoppede musiksekretær Merete Steffensen i stillingen og dermed også som repræsentant for IM i styregruppen for Nodebasen. Pr. 1. oktober er Benjamin Hougaard ansat og er også ny repræsentant i styregruppen. Tak til Merete, som har været med helt fra opstarten af Nodebasen! Og velkommen til Benjamin!
 
Nodebasen er på Facebook. Gå ind og tryk "synes godt om". Så kommer der også spændende nyt fra Nodebasen i din nyhedsstrøm.
 
Det er i øvrigt blevet muligt at se de gamle nyhedsbreve via Nodebasen.dk. Besøg nyhedsarkivet under "Øvrige oplysninger".
 
Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan det gøres fra forsiden af www.nodebasen.dk

Tilbage