NODEBASEN - nyhedsmail januar 2012

10.01.2012

 

Godt nytår!

Så er Nodebasen kommet på Facebook. Her vil nyhedsbrevet også fremover komme til at ligge, ligesom der løbende bliver lavet opdateringer, når der kommer nye sange. Spred kendskabet til Nodebasen til dine venner, så de også ved, hvor de skal købe noder til kristne sange. Besøg Nodebasens Facebook-side her.

Fællessang

Der er nu nedsat en redaktionsgruppe for Fællessang 3. Det betyder, at der er udsigt til nye noder med lovsange svarende til dem, du kender fra sangbogen.

Sange fra WorshipToday 2011

Du er uskyldig nu (WT2011-2) - Not guilty anymore
Jeg vil stole på dig (WT2011-1) - Though a thousand may fall (Dwell) (Salme 91)
Min sjæl har kun sin ro i Gud (WT2011-3) - My soul finds rest (Salme 62)
Alle tre udgivet på dansk i forbindelse med Aaron Keyes' besøg på WorshipToday 2011.

Sange fra MissionWorship 2011

Noget nyt er kommet (E-90) - You rescued us
En helt ny sang præsenteret på MissionWorship 2011, England af Matt Redman og Stuart Townend. Her i et spændende SAT-arrangement.

Overalt på jord

Overalt på jord (nodehæfte) (E-89) er en cd i familie med Kongers Konge med Marie Lind, der udkom i 2010. Denne gang har hun følgeskab med to andre dygtige solister Julie Lind og Christina Steen, og sammen har de indspillet 13 nye sange af Stuart Townend og Keith Getty. Sangene er alle oversat til dansk og kalder på fordybelse og refleksion, og flere af dem vil sikkert finde vej ind i lovsangen i missionshuset og menighederne. Noderne i nodehæftet er med becifringer og arrangeret for klaver. 40 sider med spiralryg. Pris 99,95 kr. (eftersendes - uden rabatordning)

Kommer snart...

I løbet af januar/februar vil der blive udgivet en håndfuld nye sange fra Sanglejr Bornholm 2012, ligesom der også er børnesange fra Kids4Singing i Vestjylland på vej. Så hold øje med dem!

Fra Børnekorfestival, Sjælland den. 3.-4. februar vil der efterfølgende blive udgivet et par sange, og som sælges via Nodebasen.

Sange fra Gospel-kids Festivalen i Ikast den 10. marts vil være tilgængelige på Nodebasen umiddelbart efter arrangementet. Hertil cd med og uden vokal til brug i Gospel-kids-gruppen.

Venlig hilsen

www.nodebasen.dk


Tilbage