Forretningsbetingelser

Priser og levering:
Alle priser er opgivet i Danske Kroner (DKK) og inkl. 25% moms. Der er ingen ekspeditionsgebyr på de noder, der downloades, men vær opmærksom på at der tillægges kr. 29,- i forsendelsesomkostninger på de varer, der skal eftersendes.
Inden du bekræfter din ordre, vil du kunne se den samlede pris på din bestiling.

Bestilling af varer:
Bestillinger, der ikke kan downloades, ekspederes hurtigst muligt. Som hovedregel 2-4 hverdage. Vi kan annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.

Betaling:
Betaling foregår online med Visa/Dankort. Pengene bliver først hævet, når alle bestilte varer er afsendt.
Betaler du med Dankort, kan data, du sender i forbindelse med købet fra dit betalingskort, kun læses af PBS, da data sendes krypterede via SSL.

Returret:
Ved at bekræfte disse betingelser, opnås adgang til print af de dokumenter, der er specificeret i ordrebekræftelsen. Såfremt det måtte vise sig, at de købte varer ikke lever op til dine forventninger, ydes fuld retur-/bytteret inden for 14 dage ved henvendelse til Nodebasen mod forevisning af kvittering og en detaljeret forklaring på, hvad du havde forventet, og hvorfor varen ikke lever op til disse krav. Evt. returfragt sker for din regning.

Garanti/reklamationsret:
Som dansk virksomhed er vi underlagt at følge de love, som er gældende i Danmark. Dvs. at du som kunde har 2 års reklamationsret. Dette gælder dog ikke for downloads, idet downloads opfattes som en ydelse, der tages i brug ved gennemført betaling.

Personoplysninger:
Alle personoplysninger, der afgives i forbindelse med bestillinger foretaget på webadressen www.nodebasen.dk, behandles i overensstemmelse med dansk ret. Ifølge gældende lov videregiver vi ikke informationer til tredje part.

Dine rettigheder:
Du er omfattet af de rettigheder, der fremgår af den danske markedsføringslov og den danske lov om visse forbrugsaftaler. Link til markedsføringsloven her.
Hvis du iøvrigt er i tvivl om, hvad du må - eller ikke må - med noderne fra nodebasen.dk, så se punktet "Lovligt eller ej?" i footeren eller klik her.

Opstår der tekniske problemer efter gennemført betaling, således at du ikke kan gennemføre udskrivning af noden, bedes du kontakte webmaster.

Oplysninger om os:
Firmanavn: Luthersk Mission
Adresse: Industrivænget 40
3400 Hillerød
Tlf: 48207660
Fax: 48207669
Email: dlm@dlm.dk

Selskabsform: Enkeltmandsvirksomhed
CVR-nummer: 17455419
Branche: Missionsorganisation