Velkommen til nodebasen.dk!

Her finder du noder til kristne sange til eget brug, til kor, bands og i menigheden. Siden er et samarbejde mellem Luthersk Mission, Indre Mission og Fællessang. Vores mål er at skaffe dig noder hurtigt, nemt og billigt.

Du kan opnå store rabatter ved køb og download fra siden, se afsnittet ”Rabatmuligheder” længere nede.

Noderne købes og downloades fra hjemmesiden direkte til dig. Derefter skal du selv printe noden ud i det antal, du har købt. Af hensyn til loven om ophavsrettigheder må du naturligvis ikke printe eller kopiere flere end det købte antal noder. Se mere om dine rettigheder og forpligtelser under punktet "Forretningsbetingelser" og se spørgsmål og svar under punktet ”Lovligt eller ej”.

Vær opmærksom på, at forlagene har flere titler end de, der forekommer her på siden. Det drejer sig typisk om ældre titler, der ikke er lagt online. Du kan finde en liste over disse titler under punktet ”Vejledninger”. Disse titler kan købes ved direkte henvendelse til forlagene.

Kig rundt på siden og lad dig inspirere i det musikarbejde, du er en del af.

God fornøjelse!

 

Om Nodebasen

Nodebasen har eksisteret maj 2009, og formålet er at tilbyde salg af noder til kristne sange, fortrinsvis med danske tekster, med høj kvalitet og lave priser.

Vision

Parterne bag Nodebasen ønsker at udgive noder og lign. til kristne sange til salg via internettet til brug for private, kor, i kristne forsamlinger, menigheder, lovsangsgrupper, bands m.m. Vores mål er at gøre kristne noder let tilgængelige for en bred gruppe via nettet.

Musikgenren spænder bredt fra traditionel korgenre til moderne sange for børn, unge og voksne. Vi ønsker at udgive og sælge brugbare noder til både mere og mindre øvede musikere og musikfolk, netop med stor bredde i genrer, da det er med til at sikre en stadig variation i musikken i kristne forsamlinger.

Vejledning

Du finder en kundevejledning til Nodebasen under punktet ”Vejledninger”.

Rabatmuligheder

Efter første køb på siden har du mulighed for at opnå 33,33% rabat, hvis du registrerer dig som kontokunde. Det betyder, at du indsætter et beløb (min. kr. 200). Herefter behøver du ikke at indtaste dine Dankort-oplysninger ved efterfølgende køb. Beløbet på købet trækkes fra de penge, du har stående på kontoen.

Hvis du køber mere end fem eksemplarer af samme node, opnås yderligere en rabat på 50%, og sammen med konto-rabatten er prisen efterhånden meget favorabel. En node, der normalt ville koste 12 kr., koster fx kun 4 kr med begge rabatter.

Du mister ikke pengene på din konto, selv om der skulle gå et stykke tid mellem, du handler.

Enkelte varer såsom hæfter og singback-cd'er m.m. kan ikke downloades men eftersendes direkte til din adresse. Vær opmærksom på, at de ovennævnte rabatter KUN gælder varer til download. Ved visse nodehæfter og singback CD'er m.m. som eftersendes får du 25% rabat, når du køber mere end 10 stk. af samme variant.

Ordrer der eftersendes tillægges et ekspeditionsgebyr på 29 kr.

Profil og politik

Nodebasen er et fælles projekt mellem musikafdelingerne i Luthersk Mission (LM musik) og Indre Mission (IM musik) og parterne bag sangbogen Fællessang. Den teologiske profil mht. sangtekster er den samme, som udtrykkes i disse evangelisk lutherske foreninger.

Da dette er et fælles projekt, tænkes der synergi frem for konkurrence. Det vil sige, at den indbyrdes respekt hos hinandens egenart og tradition er høj. Hele forløbet med at få projektet sat i søen og til det færdige resultat har været kendetegnende af et godt samarbejde.

Der er mange dygtige sangforfattere, komponister, arrangører og forlag, som har bidraget med sangene på nodebasen.dk. Vi bestræber os altid på, at søge alle de nødvendige tilladelser før vi uploader sangene på nodebasen.dk. Skulle der - mod forventning - være nogle, der opdager en sang, som ikke har fået denne tilladelse, bedes I kontakte os, så vi kan få alle formaliteterne på plads.

Lydfilerne på nodebasen.dk er stillet til rådighed med tilladelse fra KODA og NCB.

Vi glæder os over, at Nodebasen er en virkelighed og vi arbejder på fortsat dynamik med stadig nye udgivelser.

Ansvarshavende redaktører: Filip Skjerning, Benjamin Hougaard og Christian Engmark
Webmaster: Christian Engmark
Design: Sofie Due Westh-Gregersen
Programmør: LandIT

Arbejdsgruppe

Fællessang+: Musikkonsulent Filip Skjerning
Luthersk Mission: Musikkonsulent Christian Engmark
Indre Mission: Landsleder Benjamin Hougaard