Nyhedsbrev fra www.nodebasen.dk

04.06.2010

Nyhedsbrev fra www.nodebasen.dk

FÆLLESSANG
Så det en realitet, det som vi alle har gået og ventet på... sangbogen FÆLLESSANG er udkommet i ikke mindre end 4 forskellige versioner: En almindelig bogudgave; en spiral udgave specielt til musikere; en digital udgave på CD-rom til visning via projektor; samt en version der kan downloades i løssalg via www.nodebasen.dk. Hermed åbnes der mulighed for, at vi med tiden også kan uploade forskellige versioner af de enkelte sange i f.eks. div. korarrangementer og andre tonearter, ligesom der også hvert år vil udkomme en ny ”pakke” sange fra FÆLLESSANG.
Bag udgivelsen står Evangelisk Luthersk Ungdom (ELU), Kristeligt Forbund for Studerende (KFS), Indre Missions Ungdom (IMU) og Luthersk Missions Unge (LMU). Vi glæder os til at sælge dette gode mix af gamle kendinge og nye spændende sange fra FÆLLESSANG via www.nodebasen.dk!
Som en appetitvækker til sangbogen har bandet nor:lyd netop udgivet en CD med 11 sange fra FÆLLESSANG, som de har indspillet i moderne, spændende arrangementer, hvilket de har fået mange gode anmeldelser for i bl.a. aviserne Tro&Mission og Udfordringen. Disse sange kan du også finde i kategorien ”Aktuelle noder”, hvor der altid vil være uploadet lydfiler til alle sangene. Denne CD – samt de øvrige versioner af FÆLLESSANG – kan du købe hos www.logosmedia.dk.


NYT FRA IM’s NODEBANK
Så er der fest, og det er der fordi Gospel-kids har fået en lille ny – kaldet: ”Så er der fest”. Gospel-kids er børne-/juniorkor materiale med sang og bevægelse, så det er muligt for de fleste at være med. Det er meget enkelt at gå til som korleder, da der medfølger en dvd, hvor dansene kan ses og læres. Køb en komplet pakke med alt, hvad du skal bruge for at gå i gang.
Nodehæftet til Light Up Lion’s CD ”Større er du Gud” kan også købes via www.nodebasen.dk. Find den i kategorien ”Lovsange”. Hæftet koster 149,00 kr.
”Barn ikke tjener” af Sølvi Helen Hopland (A2010-01) er en fantastisk sang om den hvile, som Guds tjenere tilbydes. Den afbalancerede melodi passer perfekt til teksten.
Sangene 2009-1 til 2009-06 er kendte sange, men med nye akkorder og arrangementer. Det er absolut en god ide at tjekke dem ud til brug i f.eks. bandet.
 

NYT FRA LM’s MUSIKFORLAG
”Din kirke er den nåde” S-1001 er meget smuk og indholdsrig ny salme af Hans Jørn Østerby. Salmen bruger det billede, at kirken er som et skib, der fører os sikkert i havn på den nye jord. Vi tror, at salmen vil blive elsket i mange forsamlinger og menigheder.
”Alt var stille, alt var tyst” S-1002 er en helt ny stærk salme af Graham Kendrick om menighedens interne liv. Salmen er skrevet over kærlighedsbudet, som Jesus gav sine disciple den sidste aften før sin død. ”Se hinanden, tjen hinanden, elsk hinanden, li’som jeg har elsket jer.”
”Han er rigere end den rigeste” C-200 er en skøn, frisk børnesang om den vidunderlige virkelighed, at vi må være børn af den rigeste, klogeste og stærkeste Far i universet. I dette arrangement har omkvædet fået et enkelt 3-stemmigt arrangement for lige stemmer.
Men nu er det sommer og derfor er det også på sin plads at nævne, at den gamle sommersalme ”Solen stråler over vang” B-140 har fået en ny og glad melodi, som er rigtig velegnet for menigheden i denne herlige årstid.
 

PLADS TIL MERE
www.nodebasen.dk er nu kommet rigtig godt i gang. Mange finder nye sange og inspiration i butikken, som nu allerede rummer 645 forskellige sange og salmer for børn, unge og ældre. Men vi har plads til rigtig mange sange endnu, så ligger du inde med en sang eller forslag til en udgivelse, er du meget velkommen til at sende dem til info@nodebasen.dk.


NODEBASEN ønsker dig en varm og (sang)glad sommer :-)


Tilbage